[vc_row parallax=”vertical” section=”yes” background=”alternate” img=”62″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][vc_column_text]

O nama

[/vc_column_text][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_counter count=”35″ title=”Godina postojanja”][vc_column_text]

“Gumil”je privatna firma koja se bavi proizvodnjom aparata za mužu, osnovana davne 1982. godine. Zapravo, reč je o pravoj porodičnoj kompaniji, s obzirom da se na ključnim pozicijama upravljačkog menadžmenta nalaze članovi porodice Božić iz Inđije.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_simple_slider ids=”36,196,124″][/vc_column][/vc_row][vc_row section=”yes” background=”alternate”][vc_column width=”1/1″][vc_wp_text][/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Jasna strategija i organizacija bile su definisane na samom početku, tako da od tada pa sve do danas vrlo uspešno odgovaramo zahtevima koje nam nameću tržište i visoki evropski standardi. “Gumil” trenutno broji 30 angažovanih radnika koji svojim kvalifikacionim sposobnostima i dugogodišnjim iskustvom predstavljaju jedan uigran tim.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Formula naše uspešnosti sastoji se u tome što veliku pažnju posvećujemo kvalitetu proizvodnje i propisanim rokovima. Rezultat toga je poverenje klijenta i pozicija koju danas ima “Gumil Komerc”. Tome svedoče brojni kupci iz zemlje i inostranstva kao i razgranata mreža Gumilovih saradnika koji se nalaze na teritoriji cele države.

Poslovni koncept “Gumil”-a je pravi primer dugoročne poslovne politike,
koja se zasniva na čvrstom utemeljenju i pouzdanom partnerstvu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]